Caravana 3pax

1-3 persones

Caravana pràctica, còmoda i acollidora, llesta per proporcionar-te a tu i fins a 2 acompanyants més, una nit de son reparador, descansa i desconnexió a al massís del Pedraforca.

Està acondicionada amb 2 llits: un de matrimoni i un altre individual. També disposa d’un lavabo portàti (Potty) i sistema d’il·luminació LED. A la zona de l’avancé es troba un sofà amb televisió de 32″, un petit armari i una nevera. A l’exterior es situa la cuina, amb fogons, forn de gas, microones, coberts, olla, paella i estufa de gas.

Pre-sol·licitud de reserva

Una vegada rebem el formulari, ens posarem en contacte amb tu per comunicar-te si pots fer la reserva en les dates sol·licitades. 

*Primer cotxe inclòs amb la reserva

Facilitats de l'allotjament

Normes del càmping

 1. El pagament pendent de l’estada es farà al moment de l'arribada al càmping, juntament amb el check-in, pel qual serà necessari aportar els documents d'identitat de tots els majors de 14 anys.
 2. L’horari de silenci és de 23:00h a 8:00h. Queda prohibida la circulació de vehicles de 24:00h a 7:00h i fer qualsevol tipus de soroll.
 3. Les visites estan obligades a registrarse a recepció i abonar l’estada a preu de tarifa. L’horari de les visites és de 10:00h a 21:00h. En cas que les visites es quedin a passar la nit, el pagament de l’estada es farà a part, resultant necessària la seva comunicació a recepció.
 4. La velocitat permesa a l’interior del càmping és de 10 km/h. No es pot circular entre les 23:45 h. i les 8.00 h. La porta d’entrada es tanca a les 23:45 h i s’obre a les 8h.
 5. La caravana ha de quedar en les mateixes condicions que a l'entrada. Neta i recollida.
 6. Les mascotes NO podran estar amb contacte amb cap teixit del bungalow (sofà, llits, cobrellits, coixins, mantes).
 7. Les mascotes hauran d’anar lligades i/o controlades en tot moment, el propietari a de recollir els excrements i es fa responsable de qualsevol dany que pugui ocasionar la mascota.
 8. El càmping no es responsabilitza de les pertinences dels clients a les caravanes.
 9. Prohibit fumar dins la caravana.
 10. Per formalitzar la reserva d'un allotjament cal avançar el 50% de l'import total de l'estada. La resta de l'import es farà efectiu en el check-in a l’arribada al càmping.
 11. En cas de cancel·lació de la reserva, la política de cancel·lació a aplicar és la següent: L'anul·lació de la reserva donarà lloc a la devolució de el 95% de la quantitat pagada si aquesta té lloc abans de 15 dies naturals a la data d’entrada. L'anul·lació de la reserva donarà lloc a la devolució de el 50% de la quantitat pagada si aquesta té lloc abans de 7 dies naturals a la data d’entrada. Si l'anul·lació té lloc amb menys de 7 dies naturals es perdrà la paga i senyal. Donem la possibilitat de canviar les dates de la reserva amb un plaç màxim d’un mes i pagant una penalització de 20,00€.

Calcula el preu

Adults
Nens 3-12 anys
Infants 0-3 anys

Serveis extra

Rentadora (Fins a 7kg) $9
Gosset $5
Cotxe addicional $6
Secadora $6

Preu estimat

$ 65

Aquest preu no inclou la taxa turística de 0,66€ per adult i nit.

Saldes temps

10°C

Humitat: 83%

Vent: 1.8m/s

Dl
18°C
Dt
17°C
Dc
19°C
Dj
21°C

Mapa del càmping

Llegenda
mapa_miradoralpedraforca