Instal·lacions

Bar

LAVABOS/WC QUÍMIC

El càmping disposa d’un edifici amb lavabos, dutxes i aigüeres per rentar els plats. També disposa de lavabo per persones amb mobilitat reduïda i un altre per a nadons!

Hi ha servei de rentadora (4€) i assecadora (3€) al mateix edifici principal.

Bar

ZONA ESPORTIVA

Dins del càmping podreu trobar zones per practicar esport així com una pista de futbol i bàsquet, una pista de voleibol i una altra de petanca.

A més, el càmping obre les portes del ROCÒDROM interior i de les VIES D’ESCALADA instal·lades per aquells amants de practicar l’escalada. Són aptes per a tots els nivells.

*Si no estàs allotjat al càmping però vols fer ús d’aquestes instal·lacions, contacta amb nosaltres per consultar els preus.

Bar

SALA INFANTIL

Al càmping ens encanta donar un paper important als infants i per això disposem d’una sala sencera disponible per a ells. Hi trobaran jocs de taula, altres jocs més clàssics com el Lego o puzzle, colors per pintar i dibuixar, contes, llibres, peluixos, i molt més.

SALA DISPONIBLE PER REALITZAR ESDEVENIMENTS I FESTES D’ANIVERSARI. *Contacta amb nosaltres per consultar-ne els preus.

Bar

BARBACOA

El càmping compta amb una zona de barbacoes disponible durant tot l’any. Queda totalment PROHIBIT fer barbacoes o foc d’un altre tipus a les parcel·les o qualsevol altra zona del càmping que no sigui aquesta.

Tinguem seny i siguem respectuosos amb el medi ambient.

Bar

PISCINA

La piscina del càmping estarà oberta a partir de Sant Joan (24 de juny) i fins al 10 de setembre.

Bar

ROCÒDROM

El rocòdrom del càmping és obert a qualsevol persona que vulgui entrenar o venir a practicar l’escalada, encara que no estigui allotjada a les nostres instal·lacions.

A més, a pocs metres, podreu trobar una zona amb vies d’escalada perfectament equipades i per a tots els nivells.

*Si no estàs allotjat al càmping però vols fer ús d’aquestes instal·lacions, contacta amb nosaltres per consultar els preus

Consulteu la normativa del rocòdrom AQUÍ.