Viatjar en família

Bar

AVENTURA 1

Sabeu qui són el Joanet i el Marc? Voleu conèixer el Berguedà amb la seva ajuda?

Doncs només us farà falta el vostre Passaport d’aventura, demaneu-lo al càmping o a qualsevol oficina de turisme del Berguedà!

El Joanet i el Marc representen els valors de la comarca: cultura, naturalesa, història i diversió. En tots els municipis haureu de buscar una figura on apareixen ells dos; excepte en un, on hi trobarem la seva mascota: un dinosaure. Un cop trobeu la figura haureu de llegir el seu relat i agafar la grapadora que hi ha a la part inferior; seguidament grapareu la casella del municipi.

Formen part d’aquest projecte 17 municipis: Bagà, Berga,Borredà, Castell de l’Areny, Castellar del Riu, Cercs, Fígols,Gisclareny, Gòsol, Guardiola de Berguedà, La Nou, La Poblade Lillet, Saldes, Sant Jaume de Frontanyà, Sant Julià de Cerdanyola, Vallcebre i Vilada. Tots ells representen un espai ideal per visitar-lo en qualsevol època de l’any, ja que permet satisfer les necessitats dels amants de la natura i dels de la cultura.

Per a més informació, feu clic AQUÍ.

 

 

Bar

AVENTURA 2

Des del Consorci de Turisme del’Alt Berguedà s’han sumat a la iniciativa del GEOCACHING i han amagat diferents cachés en 17 municipis de l’Alt Berguedà!

Podreu trobar els (tàpers amb llibreta de registre, Passaports Berguedà a l’interior) amagats en els 17 Miradors dels municipis esmentats, ben a prop de les figures del Joanet i el Marc.

Per a més informació feu clic AQUÍ.