Acampada lliure

1-50 persones

Per als més clàssics amants de l’acampada amb tendes de campanya, tenim una zona no parcel·lada al mig del bosc.
Aquesta modalitat d’acampada et permet viure una experiència completament immersiva.

 • Per a tendes de campanya
 • Com acampar al mig del bosc
 • Zona no parcel·lada (no vehicles)
 • Tots els vehicles romandràn estacionats al parking situat
  al accès del bosquet.
 • No disposa de servei de connexió elèctrica
  (en cas de necessitar-ho, consultar la opció)
 • Espai petfriendly

Tarifes

Les tarifes en aquesta zona varien segons les persones que acampin i els elements que es vulguin afegir (tenda, cotxe, etc).

Servei Preu
Tenda petita (1-3pax) 7€
Tenda gran (+3pax) 9€
Adult 7€
Infant (3-12 anys) 5€
Gos 5€
Cotxe 6€

*Aquests preus no inclouen la taxa turística (0,66€/adult i nit)

**Aquest tipus d’allotjament no disposa d’electricitat. En cas de necessitar-ne, consulteu disponibilitat.

Cas d' exemple:

2 persones venen en cotxe i volen acampar 1 nit amb 1 tenda.

El preu seria el següent:
7€ tenda petita + 6€ cotxe/nit (parking) + 7€(x2 adults/nit) + (0,66€/adult i nit de taxa turística)x2 = Total 28,32€

Pre-sol·licitut de reserva

Una vegada rebem el formulari, ens posarem en contacte amb tu per comunicar-te si pots fer la reserva en les dates sol·licitades. 

Normes del càmping

 1. L'hora d'entrada és a partir de les 16H i la sortida no serà més tard de les 12H. Si preveu que la seva arribada serà posterior a les 20 hores, s'haurà d’avisar amb antelació.
 2. El pagament pendent de l’estada es farà al moment de l'arribada al càmping, juntament amb el check-in, pel qual serà necessari aportar els documents d'identitat de tots els majors de 14 anys.
 3. L’horari de silenci és de 23:00h a 8:00h. Queda prohibida la circulació de vehicles de 24:00h a 7:00h i fer qualsevol tipus de soroll.
 4. Les visites estan obligades a registrarse a recepció i abonar l’estada a preu de tarifa. L’horari de les visites és de 10:00h a 21:00h. En cas que les visites es quedin a passar la nit, el pagament de l’estada es farà a part, resultant necessària la seva comunicació a recepció.
 5. La velocitat permesa a l’interior del càmping és de 10 km/h. No es pot circular entre les 23:45 h. i les 8.00 h. La porta d’entrada es tanca a les 23:45 h i s’obre a les 8h.
 6. Les mascotes hauran d’anar lligades i/o controlades en tot moment, el propietari a de recollir els excrements i es fa responsable de qualsevol dany que pugui ocasionar la mascota.
 7. Per formalitzar la reserva d'un allotjament cal avançar el 50% de l'import total de l'estada. La resta de l'import es farà efectiu en el check-in a l’arribada al càmping.
 8. En cas de cancel·lació de la reserva, la política de cancel·lació a aplicar és la següent: L'anul·lació de la reserva donarà lloc a la devolució de el 95% de la quantitat pagada si aquesta té lloc abans de 15 dies naturals a la data d’entrada. L'anul·lació de la reserva donarà lloc a la devolució de el 50% de la quantitat pagada si aquesta té lloc abans de 7 dies naturals a la data d’entrada. Si l'anul·lació té lloc amb menys de 7 dies naturals es perdrà la paga i senyal. Donem la possibilitat de canviar les dates de la reserva amb un plaç màxim d’un mes i pagant una penalització de 20,00€.
 9. No es permet fer foc a cap zona del càmping que no estigui habilitat per a aquest fi. Únicament es podrà fer foc a la zona de barbacoes.

Calculadora d'estada: coneix el preu aproximat

Adults
Nens 3-12 anys
Infants 0-3 anys

Serveis extra

Tenda gran (+3pax) $2
Gos $5
Cotxe $6

Preu estimat

$ 14

Tots els nostres preus són en euros (€). Aquest preu no inclou la taxa turística de 0,66€ per adult i nit.

Saldes temps

25°C

Humitat: 41%

Vent: 2.42m/s

Ds
25°C
Dg
18°C
Dl
21°C
Dt
24°C

Mapa del càmping

Llegenda
mapa_miradoralpedraforca