Check-in i horaris

El check-in es farà a partir de les 16:00h. La sortida no serà més tard de les 12:00h. Si arribeu abans, podeu utilitzar les instal·lacions del càmping i posteriorment fer el check-in. Si preveu que la seva arribada serà posterior a les 20h, s'haurà d’avisar amb antelació.

El pagament pendent de l’estada es farà al moment de l'arribada al càmping, juntament amb el check-in, pel qual serà necessari aportar els documents d'identitat de tots els majors de 14 anys.

Bar

Horaris d'apertura temporada baixa (11 Setembre a 22 Juny)
DV de 16:00h a 22:00h
DS de 9:00h a 22:00h
DG de 9:00h a 18:00h
DLL-DJ bar tancat

 

Per a dinars/sopars és necessari reservar amb antelació al bar del càmping.

Si voleu encarregar pa o pastes per esmorzar, també ens podeu avisar al bar.

Connexió elèctrica (parcel·les)

La connexió elèctrica és de 6A, i es pagarà per cada dia d'estada al càmping. Només es tindrà dret a utilitzar un únic endoll.

El consum no podrà superar en cap cas la potència màxima concedida de 6 ampers, per la qual cosa queda prohibida la connexió d'aparells elèctrics que en conjunt superin aquesta potència contractada, així com la manipulació de la instal·lació amb aquesta finalitat.

Hores de descans i silenci

El Càmping Mirador al Pedraforca està especialment indicat per als campistes que vulguin gaudir de la natura i la tranquil·litat en un lloc idíl·lic. L’horari de silenci és de 23:00h a 8:00h: dins d'aquestes hores cal respectar el silenci al màxim.  

 

La velocitat permesa a l’interior del càmping és de 10 km/h. No es pot circular entre les 23:45 h. i les 8.00 h. La porta d’entrada es tanca a les 23:45 h i s’obre a les 8h. 

Barbacoes

Per motiu de risc dincendis forestals queda prohibit a les parcel·les encendre foc i fer ús de qualsevol aparell que provoqui flama. Només es podràn fer foc a les barbacoes habilitades pel càmping.

 

Les barbacoes no s'han de reservar. Les podeu fer servir sempre que us vingui de gust una bona brasa per dinar o sopar.

Només cal tenir en compte deixar l'espai net per a les persones que el vulguin fer servir després.

 

Visites

Les visites estan obligades a registrarse a recepció i abonar l’estada a preu de tarifa. L’horari de les visites és de 10:00h a 21:00h. En cas que les visites es quedin a passar la nit, el pagament de l’estada es farà a part, resultant necessària la seva comunicació a recepció.

Animals

En el cas d'allotjament en bungalou, les mascotes no podran estar amb contacte amb cap teixit del bungalou (sofà, llits, cobrellits, coixins, mantes).


Les mascotes hauran d’anar lligades i/o controlades en tot moment, el propietari a de recollir els excrements i es fa responsable de qualsevol dany que pugui ocasionar la mascota.

En el cas dels PPP, a part de lligats en zones comunes, necessiten estar assegurats i hauran de portar morrió.

Dret a admissió

No s'admetrà al Càmping Mirador al Pedraforca, o se n'expulsarà amb l'auxili dels agents de l'autoritat si calgués, quan hi hagi presumpció fundada que incomplin les normes de convivència, moralitat o decència, o pretenguin entrar o entrin en aquell a fi diferent de realitzar les activitats pròpies de l'establiment.

També es reserva el dret d'admissió, dels qui amb les seves pertinences ocupin o ocuparan espais manifestament desproporcionats per al nombre de persones que se'n serveixin. No s'admet l'entrada als qui siguin deutors de l'empresa per raó de serveis prestats amb anterioritat i els imports dels quals no s'hagin fet efectius al seu dia.

Política de cancel·lació

En cas de cancel·lació de la reserva, la política de cancel·lació a aplicar és la següent: L'anul·lació de la reserva donarà lloc a la devolució de el 95% de la quantitat pagada si aquesta té lloc abans de 15 dies naturals a la data d’entrada. L'anul·lació de la reserva donarà lloc a la devolució de el 50% de la quantitat pagada si aquesta té lloc abans de 7 dies naturals a la data d’entrada. Si l'anul·lació té lloc amb menys de 7 dies naturals es perdrà la paga i senyal. Donem la possibilitat de canviar les dates de la reserva amb un plaç màxim d’un mes i pagant una penalització de 20,00€.

Tens alguna pregunta més? Fes-nos-la saber, si us plau!