Bar / Cafeteria

El càmping compta amb un bar/cafeteria que ofereix servei de pa i esmorzars, entrepans, torrades, tapes, pizzes casolanes, etc.

EL bar

Área infantil

Al càmping ens encanta donar un paper important als infants i per això disposem d’una sala sencera disponible per a ells. Hi trobaran jocs de taula, altres jocs més clàssics com el Lego o puzzle, colors per pintar i dibuixar, contes, llibres, peluixos, i molt més. ​​ També disposem d'una àrea infantil exterior.

SALA DE JOCS

Piscina

La piscina del càmping estarà oberta a partir de Sant Joan (24 de juny) i fins al 10 de setembre.

La Botiguita

Espai amb productes oficials del càmping que podeu adquirir i així, endur-vos un record de la vostra estada amb nosaltres!

Escalada

Les vies d'escalada del càmping estan obertes a qualsevol persona que vulgui entrenar o venir a practicar l’escalada, encara que no estigui allotjada a les nostres instal·lacions. ​ A més, estan perfectament equipades i per a tots els nivells. ​

EL rocòdrom

Zona esportiva

Dins del càmping podreu trobar zones per practicar esport així com una pista de futbol i bàsquet, una pista de voleibol i una altra de petanca. ​

Zona esportiva

Barbacoes

El càmping compta amb una zona de barbacoes disponible durant tot l’any. Queda totalment PROHIBIT fer barbacoes o foc d’un altre tipus a les parcel·les o qualsevol altra zona del càmping que no sigui aquesta. ​ Tinguem seny i siguem respectuosos amb el medi ambient.

Zona picnic

La Xiringuita

Només durant dies especials a l'estiu, fem treballar la Xiringuita. Un espai mòbil on s'organitzen esdeveniments com cinema a la fresca, festes i concerts, sucs i mojitos.. Lo millor d'un "xiringuito", però custodiat per les nostres cabretes: la Guita i la Xiruca.