Parcel·la XL

60m2

Parcel·la de 60m² amb connexió elèctrica de 5A.

Disponible per qui vulgui venir amb la seva caravana, autocaravana, furgoneta, o tenda gran.

Les tarifes en aquesta zona varien segons les persones que acampin i els elements que es vulguin afegir (electricitat, cotxe, etc).

Preus detallats

Consulta la taula orientativa de preus per a aquest tipus d'allotjament.

Servei Preu
Parcel·la XL 18€
Adult 7€
Infant (3-12 anys) 5€
Gos 5€
Connexió elèctrica 7€

*Aquests preus no inclouen la taxa turística (0,66€/adult i nit)

**Consulteu la opció de disposar d’electricitat.

Cas d' exemple:

Una parella vol passar 1 nit en una parcel·la XL amb connexió elèctrica.

El preu seria el següent:
18€/parcel·la XL + (7€/adult)x2 + 7€ connexió elèctrica/nit + (0,66€/adult i nit de taxa turística) = Total 40,32€

Sol·licitud de disponibilitat

Una vegada rebem el formulari, ens posarem en contacte amb tu per comunicar-te si pots fer la reserva en les dates sol·licitades. 

Facilitats de l'allotjament

Normes del càmping

  1. L'hora d'entrada és a partir de les 16H i la sortida no serà més tard de les 12H. Si preveu que la seva arribada serà posterior a les 20 hores, s'haurà d’avisar amb antelació.
  2. El pagament pendent de l’estada es farà al moment de l'arribada al càmping, juntament amb el check-in, pel qual serà necessari aportar els documents d'identitat de tots els majors de 14 anys.
  3. L’horari de silenci és de 23:00h a 8:00h. Queda prohibida la circulació de vehicles de 24:00h a 7:00h i fer qualsevol tipus de soroll.
  4. La velocitat permesa a l’interior del càmping és de 10 km/h. No es pot circular entre les 23:45 h. i les 8.00 h. La porta d’entrada es tanca a les 23:45 h i s’obre a les 8h.
  5. Les visites estan obligades a registrarse a recepció i abonar l’estada a preu de tarifa. L’horari de les visites és de 10:00h a 21:00h. En cas que les visites es quedin a passar la nit, el pagament de l’estada es farà a part, resultant necessària la seva comunicació a recepció.
  6. Per formalitzar la reserva d'un allotjament cal avançar el 50% de l'import total de l'estada. La resta de l'import es farà efectiu en el check-in a l’arribada al càmping.
  7. En cas de cancel·lació de la reserva, la política de cancel·lació a aplicar és la següent: L'anul·lació de la reserva donarà lloc a la devolució de el 95% de la quantitat pagada si aquesta té lloc abans de 15 dies naturals a la data d’entrada. L'anul·lació de la reserva donarà lloc a la devolució de el 50% de la quantitat pagada si aquesta té lloc abans de 7 dies naturals a la data d’entrada. Si l'anul·lació té lloc amb menys de 7 dies naturals es perdrà la paga i senyal. Donem la possibilitat de canviar les dates de la reserva amb un plaç màxim d’un mes i pagant una penalització de 20,00€.

Calculadora d'estada: coneix el preu aproximat

Adults
Nens 3-12 anys
Infants 0-3 anys

Serveis extra

Rentadora (fins a 7kg) $9
Gosset $4
Connexió elèctrica $7/ per nit

Preu estimat

$ 25

Tots els nostres preus són en euros (€). Aquest preu no inclou la taxa turística de 0,66€ per adult i nit.

Saldes temps

0°C

Humitat: 69%

Vent: 2.88m/s

Dv
9°C
Ds
13°C
Dg
11°C
Dl
3°C

Mapa del càmping

Llegenda
mapa_miradoralpedraforca