Bungalou petit

1-3 persones

Els bungalous petits compten amb una habitació amb dos llits individuals. També hi ha un sofà-llit a la sala on hi poden dormir fins a dues persones més.

Sol·licitud de disponibilitat

Gràcies per considerar el nostre càmping per a la teva propera escapada! Per garantir una experiència d’allotjament satisfactòria, requerim un mínim de dues nits per a totes les reserves, excepte durant períodes específics de l’any.

Una vegada rebem el formulari, ens posarem en contacte amb tu per comunicar-te si pots fer la reserva en les dates sol·licitades.

*Primer cotxe inclòs amb la reserva

Facilitats de l'allotjament

Normes del càmping

 1. L'hora d'entrada és a partir de les 16H i la sortida no serà més tard de les 12H. Si preveu que la seva arribada serà posterior a les 20 hores, s'haurà d’avisar amb antelació.
 2. El pagament pendent de l’estada es farà al moment de l'arribada al càmping, juntament amb el check-in, pel qual serà necessari aportar els documents d'identitat de tots els majors de 14 anys.
 3. L’horari de silenci és de 23:00h a 8:00h. Queda prohibida la circulació de vehicles de 24:00h a 7:00h i fer qualsevol tipus de soroll.
 4. Les visites estan obligades a registrarse a recepció i abonar l’estada a preu de tarifa. L’horari de les visites és de 10:00h a 21:00h. En cas que les visites es quedin a passar la nit, el pagament de l’estada es farà a part, resultant necessària la seva comunicació a recepció.
 5. La velocitat permesa a l’interior del càmping és de 10 km/h. No es pot circular entre les 23:45 h. i les 8.00 h. La porta d’entrada es tanca a les 23:45 h i s’obre a les 8h.
 6. El Bungalow ha de quedar en les mateixes condicions que a l'entrada. Net i recollit.
 7. Les mascotes NO podran estar amb contacte amb cap teixit del bungalow (sofà, llits, cobrellits, coixins, mantes).
 8. Les mascotes hauran d’anar lligades i/o controlades en tot moment, el propietari a de recollir els excrements i es fa responsable de qualsevol dany que pugui ocasionar la mascota.
 9. El Càmping no es responsabilitza de les pertinences dels clients en els Bungalous.
 10. Prohibit fumar dins el Bungalou.
 11. La fiança preferiblement en efectiu, es tornarà durant el check-out un cop revisat el bungalow. L'incompliment de les normes marcades pot suposar la no devolució de la fiança.
 12. Per formalitzar la reserva d'un allotjament cal avançar el 50% de l'import total de l'estada. La resta de l'import es farà efectiu en el check-in a l’arribada al càmping.
 13. En cas de cancel·lació de la reserva, la política de cancel·lació a aplicar és la següent: L'anul·lació de la reserva donarà lloc a la devolució de el 95% de la quantitat pagada si aquesta té lloc abans de 15 dies naturals a la data d’entrada. L'anul·lació de la reserva donarà lloc a la devolució de el 50% de la quantitat pagada si aquesta té lloc abans de 7 dies naturals a la data d’entrada. Si l'anul·lació té lloc amb menys de 7 dies naturals es perdrà la paga i senyal. Donem la possibilitat de canviar les dates de la reserva amb un plaç màxim d’un mes i pagant una penalització de 20,00€.

Calculadora d'estada: coneix el preu aproximat

Adults
Nens 3-12 anys
Infants 0-3 anys

Serveis extra

Sortida tardana $15
Llençols $2/ per persona
Tovalloles $2/ per persona
Rentadora (fins a 7kg) $9
Gosset $5
Cotxe addicional $6
Bressol gratuït

Preu estimat

$ 79

Tots els nostres preus són en euros (€). Aquest preu no inclou la taxa turística de 0,66€ per adult i nit.

Saldes temps

24°C

Humitat: 48%

Vent: 2.42m/s

Ds
24°C
Dg
18°C
Dl
21°C
Dt
24°C

Mapa del càmping

Llegenda
mapa_miradoralpedraforca